Dit is de favoriete blush van Meghan Markle

Gewoon in Nederland te verkrijgen

meghan-markle-favoriete-blush-nars-orgasm
Chris JacksonGetty Images

Meghan Markle is al jaren een inspiratie op het gebied van mode en beauty. Daarom is het extra fijn dat de royal niet alleen peperdure dingen aanschaft, maar af en toe ook in een betaalbare sneaker of H&M-jurk rondloopt. Het nieuwste niet al te dure product dat Meghan dagelijks draagt? Een blush van Nars.

Orgasm
Toen de Meghan nog als Rachel Zane in Suits verscheen, deelde ze al haar favoriete beautyproducten met de Amerikaanse site Beauty Banter. In het interview somt de actrice vijf producten op waar ze niet zonder kan. Één daarvan is de Nars blush in de kleur 'Orgasm'. Ze noemt het een "een perfecte rozige blozende kleur die het gezicht laat oplichten."

Shoppen maar!
Voor het geval je net zo'n rozig blosje als de Hertogin van Sussex wil hebben; goed nieuws! De blush is gewoon te koop in Nederland. Je kunt Nars-producten via De Bijenkorf shoppen. De variant die Meghan Markle in haar make-uptasje heeft, krijg je voor €32. Shop hier

Nog een favoriet
Benieuwd welke andere beautyproducten onmisbaar zijn in Meghans dagelijkse make-uproutine? Haar favoriete product is de bekende Touche Éclat concealer van Yves Saint Laurent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs