Céline Dion gaat helemaal los tijdens Carpool Karaoke

Ze zingt haar grootste hits met James Corden

celine-dion-james-corden-carpool-karaoke
YouTube

Er is een nieuwe Carpool Karaoke uit, met niemand minder dan Céline Dion op de passagiersstoel bij James Corden. We kennen de zangeres van haar grote hits, zoals My Heart Will Go On, Because You Loved Me en It's All Coming Back To Me Now. En het zijn juist die hits die Céline enthousiast samen met James zingt.

Auto romance
En dat is nog niet het enige. De 51-jarige zangeres is 'so excited' dat ze een verblufte James Corden vol op de mond zoent. De twee brengen een serenade aan fans die op straat lopen met het nummer 'It's All Coming Back To Me Now.'

All about the drama
Om nog eens te bewijzen dat Céline Dion ieder nummer dramatisch kan maken, vraagt James haar het geinige lied Baby Shark uit te voeren. En ja hoor; Céline bewijst maar weer eens dat ze de koningin van ballads is.

Schoenenverslaving
In de autorit komen we een leuk feitje over Céline Dion te weten. James begint over haar liefde voor schoenen: “Ik heb gehoord dat je 10.000 schoenen hebt,” aldus de presentator. Céline reageert bevestigend: “Dat kan, ja.James besluit dat Céline een aantal van haar schoenen weg moet geven. En dus geven de twee celebs schoenen weg aan verbijsterde mensen op straat.

Titanic
Op het einde van de video zien we de scene waar we allemaal op zaten te wachten: Célines performance van de hit van de film Titanic: 'My Heart Will Go On.' Voor dit optreden stappen de twee uit de auto en doen ze de bekende Jack en Rose-pose vooraan een (veel kleiner) schip.

Benieuwd naar de Carpool Karaoke? De hele video zie je hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs