Lisa Kudrow is open over onzekerheden tijdens Friends

'Ik vergeleek mezelf constant met Courteney en Jennifer'

friends-lisa-kudrow-open-onzekerheden
Friends

We kennen Lisa Kudrow als de altijd vrolijke en zelfverzekerde Phoebe Buffay in Friends. In het echte leven blijkt de actrice helemaal niet zo zeker te zijn over haar eigen lichaam. In de nieuwe podcast van WTF with Marc Maron is Lisa Kudrow open over haar onzekerheden.

Zelfkritiek
De 55-jarige actrice en komediant vertelt dat ze tijdens de opnames van Friends helemaal niet tevreden was met haar eigen lichaam. "Ik zag mezelf op televisie en dacht steeds: 'O mijn god, ik ben een berg van een vrouw."

Onzeker
Lisa vergleek zichzelf destijds constant met haar collega's Courteney Cox en Jennifer Aniston - beter bekend als Monica en Rachel. "Ik was al groter dan Courteney en Jennifer. Ik was langer, groter en mijn botten voelden groter. Ik voelde me een soort reus naast hen."

Reacties
De actrice vertelt dat ze in de tijd van Friends regelmatig afviel. Nu, jaren later, is ze teleurgesteld in hoe haar lage gewicht - of dat nu op een gezonde of ongezonde manier was bereikt - altijd werd ontvangen met complimenten. "Jammer genoeg is het voor vrouwen zo: als je ondergewicht hebt, zie je er volgens anderen goed uit."

Ziek
Door alle complimenten hield de actrice haar gewicht laag. Met alle gevolgen van dien: "Toen ik te dun was, was ik constant ziek. Of ik nu verkouden was of mijn holtes ontstoken waren, er was altijd wel wat."

Ouder worden
Inmiddels voelt Lisa Kudrow zich een stuk comfortabeler in haar lichaam. Ze vindt het maar onzin dat mensen zich druk maken over wat ouder worden met je lichaam doet. “Ik heb zoiets van: 'Oké, nou en? Je bent ouder, dat is iets goeds. Waarom zou dat slecht zijn?'”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs