Jessie Jazz Vuijk is benoemd tot de mooiste vrouw van Nederland

Ze viert het met een ode aan de vrouw

View this post on Instagram

shot by @vivianhoorn for @alixthelabel ✨

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) on

Elk jaar maakt het tijdschrift FHM de top vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland bekend. Vorige jaar ging Shelly Sterk er met de winst vandoor, maar die moest woensdag het stokje doorgeven aan de nieuwe nummer één: Jessie Jazz Vuijk.

Jessie Jazz
Ze is model, fanatieke vlogger en won recent Boxing Stars. In 2015 werd ze verkozen tot Miss Nederland. Vorig jaar stond ze ook op de FHM-lijst, maar dan op de 41ste plek. Nu hebben de redactie en lezers de 24-jarige Rotterdammer verkozen tot winnaar.

Instagram
Jessie viert haar overwinning met vijf foto's. "Ik wilde echt een verhaal vertellen aan alle vrouwen; we zijn sterk, we zijn kwetsbaar, uniek, speciaal, anders en sexy! Laat al je verschillende kanten zien, ben niet bang om de echte 'jij' te zijn, luister naar je hart en laat jezelf zien! Ga naar buiten en rock it! Ben trots ladies, je hebt het verdiend," schrijft ze op Instagram.

Categorieën
Naast de mooiste vrouw van Nederland waren er nog meer categorieën. Jutta Leerdam wint Mooiste Sportvrouw van 2019. YouTuber Sophie Milzink is benoemd tot Mooiste Social Media Prinses. Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong, wint de Mooiste Spelersvrouw-award. En StukTV Giel de Winter is verkozen tot de man van het jaar.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs