Songfestivalwinnaar Duncan Laurence staat op Pinkpop

Douze points voor Pinkpop

Duncan Laurence
Michael CampanellaGetty Images

Pinkpop heeft een nogal verrassende vervanger voor First Aid Kit gevonden. Songfestivalwinnaar Duncan Laurence zal in plaats van het Zweedse duo, dat hun optreden annuleerde vanwege gezondheidsredenen, op het podium verschijnen.

Duncan Laurence op Pinkpop

Op maandag 10 juni zal Duncan in de vooravond in de Brightlands tent onder meer zijn winnende nummer Arcade zingen. Het is het eerste grote festival voor de zanger, maar niet alleen voor Duncan is het een grote eer om op het meerdaagse festival te mogen optreden; de organisatie heeft hiermee een van de populairste zangers van het moment gestrikt. Dit jaar beloofde Pinkpop al groots te worden vanwege de vijftigste editie van het spektakel, maar met de komst van de singer-songwriter is daar geen twijfel meer over mogelijk.

Kickstart van zijn carrière

Duncan Laurence is door zijn winst bij het Eurovisie Songfestival razend populair geworden in ons land. Alhoewel, niet alleen in Nederland; ook in België scoort de zanger goed en in andere Europese landen stijgt hij eveneens in de hitlijsten. Ook waren zijn elf concerten, onderdeel van zijn clubtour langs grote popzalen, in mum van tijd uitverkocht en kondigde hij onlangs aan volgend jaar maart in de Ziggo Dome in Amsterdam te staan. Een lekkere kickstart van zijn carrière, denken wij zo.

Pinkpop vindt plaats van 8 tot en met 10 juni in Landgraaf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs