Jaimie Vaes open over hoogte- en dieptepunten tijdens zwangerschap

"Ik heb me in de eerste helft van mijn zwangerschap echt minder happy gevoeld"

Ze gaan trouwen en verwachten binnenkort hun eerste kindje: rapper Lil' Kleine (24) en verloofde Jaimie Vaes (29) zweven op een roze wolk. Maar niet alles is rozengeur en maneschijn geweest tijdens de zwangerschap van Jaimie, vertelt ze nu openhartig in een interview met het blad Vrouw.

Jaimie Vaes over zwangerschap

"Ik heb me in de eerste helft van mijn zwangerschap echt minder happy gevoeld", vertelt Jaimie. "Onzeker ook. Over mijn uiterlijk bijvoorbeeld, en of ik het allemaal wel goed deed. Of Jorik (de echte naam van Lil' Kleine, red.) me nog wel aantrekkelijk vond, dat soort dingen. Ik wist dat het de zwangere 'ik' was die sprak, maar toch kon ik die donkere gedachtes maar niet loslaten. Ik besprak het met vriendinnen die ook kinderen hebben en toen bleek dit echt te komen door zwangerschapshormonen."

Verhuizing, bruiloft en baby

Die zwangerschapshormonen overvielen Jaimie nogal. "Die sloegen echt in als een bom. Ik wist natuurlijk wel dat ik daar last van kon krijgen, maar had geen idee dat ze ook mijn gedachtes zo konden beïnvloeden." Het stel verwacht hun kindje al over anderhalve maand, en mede daarom hebben ze hun bruiloft verplaatst. De tijd tot de bevalling hebben ze volgens Jaimie nog wel nodig. "We zitten middenin de verhuizing en moeten daar nog veel voor regelen. Maar verder gaat alles gelukkig goed. Ik ben zo benieuwd naar ons kindje, ik kan niet wachten tot hij komt."

Het hele interview van Vrouw met Jaimie lees je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs