Beelden liegen niet: dit koppel overleeft Temptation Island VIPS niet

Betrapt!

Over een maand is het zover: een gloednieuw seizoen Temptation Island VIPS. De vier bekende koppels gaan de verleiding aan en zetten hun relatie op het spel. Wat, volgens vele, bij Fabrizio en Pommeline niet goed heeft uitgepakt.

Instagram
Op Instagram is een video opgedoken waarin je ziet dat Pommeline een tattoo weglasert, met de caption 'een oude fout verwijderen.' Als je de Instagram-archieven induikt, zie je op andere foto's dat Pommeline precies op die plek de naam van Fabrizio had staan...

Foto's
Dat is niet het enige bewijs. Ook de ontbrekende foto's op de social van het koppel is geen goed teken. Beide plaatsen al een aantal maanden geen selfies of andere verliefde momenten meer. Het kan zo zijn dat dit niet mag van de programmamakers, om zo de ontknoping spannend te houden. Maar verdacht is het zeker.

Koppels
RTL maakt op dit moment de koppels voor Temptation VIPS op een mysterieuze manier bekend. Maar stiekem weten wij al lang wie er meedoen. Naast Pommeline en Fabrizio, doen ook YouTuber, zanger en presentator Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin Karssing en Damian Diepeveen van Oh Oh Daar Gaan We Weer… met zijn vriendin Shirley Christina Cramer mee. Channah Koerten en Quentin Jarrett hebben het programma vroegtijdig moeten verlaten, omdat Channah zwanger bleek te zijn. De onbekende Orpheo Krolis en Liessinde Ferrier hebben hun plek ingenomen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs