Trump noemt Meghan Markle 'nasty' vanwege haar uitspraken in 2016

Meghan noemde de president toen onder meer "vrouwonvriendelijk"

Trump noemt Meghan Markle nasty
Getty Images

De Amerikaanse president Donald Trump brengt morgen een staatsbezoek aan Londen. Trump en zijn vrouw Melania blijven drie dagen in Groot-Brittannië, waar zij verschillende activiteiten zullen ondernemen. Naar verluidt zal Meghan geen van die activiteiten bijwonen – ze is ten slotte nog geen maand geleden bevallen van haar zoon Archie. Toch wordt er volop gespeculeerd dat Meghans persoonlijke mening over Trump meespeelt in haar afwezigheid. En daar is Trump niet al te blij mee.

Uitspraken in 2016

Zo sprak Meghan zich in 2016 tijdens de Amerikaanse verkiezingen – Meghan en Harry kenden elkaar toen net, maar hadden nog geen openlijke relatie – uit over Trump. Zo noemde ze de politicus onder meer "vrouwonvriendelijk" en iemand die verdeeldheid zaait. Daarnaast dreigde ze naar Canada te verhuizen als hij president zou worden.

Reactie van Trump

Van die uitspraken wist Trump al die tijd niks, zo heeft hij laten weten in een interview met The Sun. "Dat wist ik niet", zou hij tegen de journalist hebben gezegd die hem met de uitspraken confronteerde. "Wat kan ik zeggen? Ik wist niet dat ze zo 'nasty' was."

Niet alleen maar negatief

Toch uit de president zich niet alleen maar negatief over Meghan Markle in het interview. Zo sprak hij zich positief uit over de voormalige actrice als nieuwste lid van het Britse koningshuis – en dat is maar goed ook, want de president zal morgen na zijn aankomst bij Buckingham Palace gaan lunchen met prins Harry. "Ik ben er zeker van dat ze het uitstekend gaat doen", zei de president in het interview. "Ze zal erg goed worden."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs