Khloé Kardashian vergezelt fan als date naar zijn gala

Inclusief matchende outfits en een corsage

gala-Khloe-Kardashian
John SciulliGetty Images

Fantaseerde je vroeger ook van een date met Zac Efron, een afspraakje met Justin Timberlake of een dagje weg met Beyoncé? Helaas zijn de meeste dromen bedrog, behalve voor Kardashian-fan Narbeh: hij mocht op date met niemand minder dan Khloé Kardashian. De realityster vergezelde hem naar zijn eindejaarsgala.

Instagram
Narbeh uit Californië deelt zijn 'over the moon ervaring' op Instagram met zijn 241 duizend volgers: "Ik ga deze avond nooit vergeten. Geniet van deze mooie foto's. Ik ben zo dankbaar! En Kokkess, je bent prachtig." Narbeh en Khloé poseren in een park tijdens het feest met matchende outfits en een corsage.

Date
Waarom Khloé Narbeh uit haar duizenden fans koos, is niet duidelijk. Dat ze een leuke tijd met hem had, is een feit. "Dit was mijn allereerste prom en ik ben met de beste date ooit gegaan. We hebben het zo leuk gehad. Hoe knap is mijn date?" schrijft de 34-jarige moeder van True op Twitter.

Celebrities
Khloé is niet de enige celebrity die naar het gala van een fan ging. Zusje Kylie Jenner deed twee jaar geleden hetzelfde met haar (ex-) beste vriendin Jordyn Woods. Ook Rihanna, Taylor Swift, Katy Perry, Drake en Justin Bieber vergezelden fans naar hun high school prom.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs