Priyanka Chopra vertelt over hoe Meghan Markle voor alle bekendheid was

De actrice kende Meghan al vóór ze iets met prins Harry kreeg

meghan-markle-priyanka-chopra-interview
Chris JacksonGetty Images

We kenden Meghan Markle al van haar tijd als Rachel Zane in Suits. Maar sinds ze samen is met Prins Harry staat de oud-actrice constant in de spotlights. Iemand die Meghan al vóór haar royal days kende, is actrice Priyanka Chopra. In een interview met The Sunday Times doet ze een boekje open over Meghan pre- en post-Harry.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lekker gewoon gebleven
Volgens Priyanka heeft alle fame Meghan niet veranderd. "Het mooie van Meg is dat ze zichzelf is gebleven. Een hoop mensen leerden haar kennen nadat ze met Harry was, maar ik kende haar daarvoor al en ik kan je vertellen: ze is hetzelfde,” begint de actrice. "Nu ze een echt platform heeft, praat ze over dezelfde dingen als waar ze altijd naar keek. Wat je nu ziet is zij écht. Ze was altijd al het meisje dat de wereld wilde veranderen."

Racisme
Meghan krijgt sinds haar huwelijk met prins Harry dus een hoop aandacht, die niet altijd even positief is. Priyanka vindt alle negativiteit rondom de Hertogin van Sussex "heel spijtig," maar "als iemand dit aankan, is zij het wel," aldus de actrice. Een hoop van de negativiteit is volgens Priyanka te wijten aan racisme. "Natuurlijk heeft het met racisme te maken, dat staat buiten kijf."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs