Fabrizio is gespot met een Temptation Island VIPS-verleidster

We hebben fotobewijs

We vermoeden het al een tijdje, maar er lijkt nu echt fotobewijs te zijn. Er gaan geruchten rond dat Fabrizio en Pommeline uit elkaar zijn. De twee deden als koppel mee aan Temptation Island VIPS. De vraag of ze de ultieme relatietest doorstaan hebben, kan waarschijnlijk beantwoord worden met 'nee'.

Spotted
Dit weekend werd oud-verleider Fabrizio op het strand gespot met Julia Muller, een van de vermoedelijke verleidsters van het VIPS-seizoen. Het bekende Instagramaccount Team Tempa heeft het uitstapje van de twee in de smiezen en deelt foto's van het stranddagje:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

What's up
Betekent dit dat Fabrizio tijdens Temptation Island gevallen is voor de charmes van één van de verleidsters? Dat Fabrizio en Pommeline no more zijn? En dat Fabrizio nu samen is met Julia? Het antwoord op die vragen krijgen we vanaf 27 juni. Dan verschijnt het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS op Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs