Koningin Máxima steekt vrouwelijke ondernemers een hart onder de riem

"Start-ups die zijn opgericht door vrouwen leveren per geïnvesteerde dollar meer op dan start-ups die zijn opgericht door mannen"

Máxima-startup-vrouw-ondernemer
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima maakte dinsdag haar opwachting bij de opening van de Global Entrepreneurship Summit (GES) in Den Haag, waar ze met haar krachtige toespraak vrouwelijke start-upondernemers een hart onder de riem stak.

Succesvol

In haar toespraak wees ze op het belang van vrouwelijke ondernemers. De koningin wist de hele zaal voor zich te winnen toen ze een quote uit een Amerikaans onderzoek aanhaalde. Deze concludeert dat vrouwen minder geld ophalen voor hun start-up dan mannen, maar wél succesvoller zouden zijn. "Maar start-ups die zijn opgericht door vrouwen leveren over het algemeen per geïnvesteerde dollar meer op dan start-ups die zijn opgericht door mannen", benadrukte ze waarna er een luid applaus volgde.

GES

Honderden ondernemers en politici komen deze week bij een in het World Forum voor de Global Entrepreneurship Summit. De bijeenkomsten gaan onder meer over, de toekomst van werk, gezondheid en connectiviteit. Naast de koningin, is ook zakenvrouw Ivanka Trump een van de belangrijkste sprekers van het event.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs