Donald Trump laat zich opnieuw uit over Meghan Markle

Ook over prins Harry heeft hij het een en ander te zeggen

meghan-markle-donald-trump-uitspraak
WPA PoolGetty Images

Donald Trump wist zich afgelopen week een hoop woedende mensen op de hals te halen. De Amerikaanse president liet zich behoorlijk negatief (lees: hij noemde haar nasty) uit over Meghan Markle. Nu lijkt hij bijgedraaid te zijn.

Bijgedraaid

Z’n uitspraak was niet de meest charmante binnenkomer van zijn staatsbezoek aan Groot-Brittannië, aangezien hij later tijdens zijn reis ook nog een dinner date op de planning had staan met Meghan en haar man, prins Harry.

Om niet nog meer olie op het vuur te gooien, draaide hij zijn houding naar de voormalig Suits-actrice snel bij. Hij liet aan The Sun weten dat Meghan een "heel goede" hertogin zal zijn. "Ik weet zeker dat ze haar rol als royal uitstekend zal vervullen." De president verwees het feit dat hij haar nasty genoemd zou hebben, naar het rijk der fabelen. Hij laat weten juist een enorme fan te zijn van de Sussexjes.

Fake news

Ook de geruchten dat prins Harry hem zou hebben vermeden tijdens zijn bezoek aan Buckingham Palace eerder deze week, was volgens hem fake news. "Nee, nee, nee, het was precies het tegenovergestelde", aldus Trump. "Hij had een heel goed gesprek met Ivanka en bracht die avond veel tijd door met mijn familie. Ik ging kort daarna naar boven. Hij had niet aardiger kunnen zijn. Ik vind hem geweldig. Ik feliciteerde hem nog en ik denk dat hij een geweldige kerel is. De koninklijke familie is erg aardig", besloot hij.

Canada

Meghan liet zich in 2016 uit tijdens de Amerikaanse verkiezingen uit over Trump. Zo noemde ze de politicus onder meer "vrouwonvriendelijk" en iemand die verdeeldheid zaait. Daarnaast dreigde ze naar Canada te verhuizen als hij president zou worden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs