Martin Garrix cancelt noodgedwongen al zijn shows

Hij wordt binnenkort geopereerd

martin-garrix
Brian RasicGetty Images

Martijn Garritsen, beter bekend als Martin Garrix, moet zijn dj-booth vier weken alleen laten. De artiest scheurde tijdens een show in Las Vegas zijn enkelbanden en zegt nu al zijn shows af.

Operatie

Na een sprong van het podium ging het mis. Professioneel als Martin is, maakte hij het optreden, hinkelend en op een kruk, af. Nu blijkt het letsel toch íets heftiger dan verwacht. "Hoewel hij het, na enkele dagen rust, positief inzag, hebben verdere onderzoeken vastgesteld dat hij zijn enkelbanden heeft gescheurd. Er is een operatie nodig om blijvende schade te voorkomen", schrijft zijn management in een statement op Instagram.

Instagram
Martin heeft zelf ook op het ongeluk gereageerd. "Ik ben er kapot van dat ik deze shows moet annuleren omdat niets me gelukkiger maakt dan optreden voor jullie", schrijft de 23-jarige artiest op Instagram. "Ik voel me het gelukkigst wanneer ik op het podium sta en jullie zie glimlachen. Ik keek er echt naar uit en ik zou nooit mijn fans zomaar teleurstellen." Martin stond op 13 juni voor WarChild in Paradiso Amsterdam. Dit optreden is helaas ook uitgesteld.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs