Ikea gaat samenwerken met Solange Knowles

Ze brengen design en functie samen

Solange-IKEA
Scott BarbourGetty Images

Wie heeft er géén Ikea in huis staan? Van de Billy-boekenkast tot de Lack-tafel. Maar nu komt het Zweedse merk met een iets exclusievere lijn, in samenwerking met Solange Knowles.

Ikea

Tijdens de jaarlijkse Democratic Design Days maakt Ikea de collecties voor de komende jaren bekend. Hierbij zit een samenwerking met Solange's designstudio Saint Heron. De collectie, die Gåtfull heet, is een combinatie van functie en design voor een goede prijs. Sounds good! Om wat voor items het precies gaat, blijft nog even mysterieus tot 2021. Wel teasen ze de eerste beelden op Instagram:

Samenwerking
Naast een collectie met 'het zusje van' gaat Ikea ook werken met Adidas. De twee merken gaan kijken hoe ze sport en interieur samen kunnen brengen en voor een gezonde levensstijl kunnen zorgen. Daarnaast heeft de meubelgigant nog veel meer collabs aangekondigd. Zo gaat het merk samenwerken met Britse designer Tom Dixon, het luxe Scandinavische merk Byredo, het electronicamerk Sonos en het speelgoedmerk Lego.

      This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
      Advertentie - Lees hieronder verder
      Meer van Celebs