Jim Bakkum wordt getransformeerd tot vrouw voor Onze Jongens

De rest van de cast doet ook mee

onze-jongens-in-miami-film-jim-bakkum
Onze Jongens in Miami

Eerder deze week deelde Jim Bakkum nog een voor- en nafoto van zijn afgetraind lichaam voor Onze Jongens in Miami. De opnames van de Nederlandse Magic Mike zijn in volle gang. En wat blijkt? De acteur onderging nóg een make-over voor de film: hij wordt getransformeerd in een vrouw. Jim deelt de foto's op Instagram:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Onze jongens als vrouwen

"Lekker ding he?! - In Onze Jongens in Miami maken de jongens allerlei avonturen mee, waaronder dit," schrijft de acteur. "Swipe om te zien hoe de andere jongens er uit zien als vrouw. Zijn ze niet schattig?! Morgen in een korte vlog zien jullie de making-of van deze draaidag. Voor nu, even deze foto’s!"

We zien ook Juvat Westendorp, Malik Mohammed en Martijn Fischer met pruiken, jurken en een dikke laag make-up. Andere acteurs die te zien zijn in deel 2 van Onze Jongens zijn Eva van de Wijdeven en Matheu Hinzen.

Het verhaal
De film gaat over de inmiddels weer single Jorrit, die met Bas een stripclub opent in Miami. Samen met Thijs en Boris doen ze er alles aan om de club een succes te laten worden. Al snel merken ze dat dat nog niet zo makkelijk is: het gebouw blijkt een bouwval en er is nogal wat concurrentie in Miami. Ondertussen komt Jorrit danseres Lola tegen, die hij heel interessant vindt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs