Dit wil je even zien: Adele rapt op 'Monster' van Nicki Minaj

Ze heeft duidelijk de tijd van haar leven

adele-zangeres-rappen-nicki-minaj-monster
Gareth CattermoleGetty Images

Denk je aan Adele, dan denk je aan ballads. We wisten al lang dat de zangeres een dijk van een stem heeft. Maar wist je ook dat ze kan rappen? Er is nu een video opgedoken van de Britse zangeres op een evenement in Los Angeles. Ze heeft duidelijk de tijd van haar leven terwijl ze rapt op Monster van Nicki Minaj:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Swipe je naar rechts, dan zie je nóg een talent van de 31-jarige. Adele danst uitvoerig op Beyoncés hit Formation.

Adeles Monster rap

Dit is niet de eerste keer dat we Adele horen losgaan op de hit Monster. De Brit was in 2016 te gast bij het bekende Carpool Karaoke. De zangeres zat op de passagiersstoel van James Corden en deelde haar rapskills toen al met de rest van de wereld.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs