Meghan Markle maakt eerste publieke verschijning na bevalling

De hertogin onderbreekt haar zwangerschapsverlof speciaal voor Queen Elizabeth

Meghan Markle
Samir HusseinGetty Images

Nog geen vijf weken geleden beviel Meghan Markle van haar eerste zoon Archie. The Duchess of Sussex is daarmee nog officieel met zwangerschapsverlof, maar vandaag maakt ze een uitzondering. De hertogin is aanwezig bij Trooping the Colour, de jaarlijkse ceremonie die wordt georganiseerd ter gelegenheid van de verjaardag van Queen Elizabeth.

Meghan Markle Trooping The Colour 2019
Neil MockfordGetty Images
Trooping The Colour 2019
Chris JacksonGetty Images

Eerste publieke verschijning Meghan Markle

Meghan Markle reed vanochtend samen met haar man prins Harry, Kate Middleton en Camilla, de echtgenote van prins Charles, mee in de koets als onderdeel van de parade, waarin elk jaar ook 1400 soldaten, 200 paarden en 400 muzikanten meelopen. De parade begint traditiegetrouw bij Buckingham Palace en eindigt bij de Horse Guards Parade, de grote 'binnenplaats' op Horse Guards Road in Londen. De hertogin draagt voor deze gelegenheid een donkerblauwe jurk met korte mouwen van Givenchy, met een bijpassende hoed van Noelle Stewart.

Verjaardag Queen Elizabeth
De festiviteiten rondom de verjaardag van de Britse koningin worden elk jaar groots aangepakt. Queen Elizabeth is eigenlijk jarig op 21 april, maar viert het steevast op de zaterdag voor of na 10 juni. Naast de parade is ook de welbekende balkonscène bij Buckingham Palace onderdeel van de festiviteiten rondom de verjaardag van de koningin.

Trooping The Colour 2019 balkonscene
Neil MockfordGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs