Jennifer Lopez roept dochter (11) podium op voor duet tijdens concert

Dat gouden keeltje heeft ze overduidelijk van haar moeder

Jennifer Lopez
Dimitri HakkeGetty Images

Dat Emme (11), het dochtertje van Jennifer Lopez (49), kan zingen, wisten we inmiddels al, maar nu blijkt dat ze ook allesbehalve plankenvrees heeft. De tiener stal dit weekend tijdens een concert van haar moeder in Los Angeles de show toen ze door J.Lo het podium op werd geroepen.

Dochter van Jennifer Lopez

Vorige maand postte Jennifer Lopez al een video van een zangles met haar dochter op YouTube, en de elfjarige mini-Jen stond onlangs ook al in de schijnwerpers nadat ze een klein rolletje in de videoclip van J.Lo's nieuwste single Limitless bleek te hebben. Maar nu hebben we haar voor het eerst ook in actie mogen zien op het podium tijdens een optreden met haar moeder.

It's My Party-wereldtour
Jennifer Lopez is net begonnen aan haar It's My Party-wereldtour en trad dit weekend op in Los Angeles. Daar bracht ze haar nummer Limitless ten gehore, maar niet alleen. Voor de gelegenheid riep ze haar dochter het podium op, die vervolgens – in dezelfde jurk als haar moeder – liet horen wat voor gouden keeltje ze heeft. Als trotse moeder heeft Jennifer Lopez een video van het moment op haar Instagrampagina gedeeld. "Ik kan het niet aan", schrijft ze bij de video, gevolgd door de hashtag #ProudMama.

Benieuwd naar het duet? Hieronder bekijk je de video terug.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs