Kim Kardashian deelt de eerste foto van baby Psalm West

En is dit zijn tweede naam?

kim-kardashian-Psalm
Matt Winkelmeyer/MG18Getty Images

Normaal deelt Kim Kardashian vrij veel van haar leven op social media. Maar rondom de kleine Psalm West bleef het lange tijd stil. Tot nu. De realityster post eindelijk een foto van de één maand oude baby.

Psalm West

Nét na zijn geboorte plaatste Kim al een foto op Twitter, maar hier was behalve de wieg weinig op te zien. De nieuwe foto is een stuk duidelijker en zoals het eruit ziet, vermaakt de kleine prins zich prima. De caption luidt 'Psalm Ye', fans denken dat dit naast de bijnaam van vader Kanye West, ook de tweede naam van Psalm is.

View this post on Instagram

Psalm

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Geboorte
Van North (5) en Saint (3) beviel Kim zelf, maar vanwege haar aandoening 'placenta accreta' – wat betekent dat haar placenta dieper in en vaster aan de baarmoeder zit dan gewoonlijk – kreeg het stel Chicago (1) vorig jaar op advies van doktoren via een draagmoeder. Ook Psalm is vanwege die aandoening via een draagmoeder geboren.

Merk
Kim en Kanye hebben, volgens de website TMZ, de naam van baby Psalm inmiddels al vastgelegd als merk. Geen bijzondere keuze aangezien de rest van de Kardashians, Jenners en Wests ook merknamen zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs