Kylie Jenner organiseert Handmaid's Tale-feest en Twitter gaat los

Een erg ongepast thema

kylie-jenner-Handmaids-tale
Neilson BarnardGetty Images

De een geeft een disco feestje, de ander organiseert een gemaskerd bal, maar Kylie Jenner gooide het over een heel andere boeg en vierde een The Handmaid's Tale-party. Erg ongepast en dat vonden veel Twittergebruikers ook.

Handmaid's Tale

Voor wie de serie nog nooit heeft gezien (ga het doen): The Handmaid’s Tale vindt plaats in de totalitaire staat Gilead, waar vrouwen worden verkracht en gedwongen kinderen te baren die worden opgevoed door hoge functionarissen en hun vrouwen.

Feest
Het verhaal is niet echt gezellig, maar daar dacht Kylie dus anders over. Voor haar vriendin Anastasia Karanikolaou organiseerde ze afgelopen weekend het feest. Samen met Sofia Richie poseerde ze in de rood-witte kleding op social media: "The Handmaid's Tale is mijn favoriete serie ooit, dus voor Anastasias verjaardag, welkom in Gilead." Op de filmpjes is te zien dat de gasten 'praise be vodka' en 'under his eye tequila' dronken.

View this post on Instagram

Kylie and Sofia

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Twitter
Twittergebruikers zijn not amused. Veel van hen vragen zich af waarom je een feest zou organiseren met dit heftige en emotionele thema en of Kylie de serie überhaupt wel heeft gezien. Zo viert de realityster volgens Twittergebruiker mirandaaithi letterlijk vrouwelijke slavernij.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs