Sophie Turner zag auditie Game of Thrones als grote grap

"Mijn vrienden en ik dachten dat het wel leuk was om te doen, gewoon als grap"

sophie-turner-got-auditie
Matt WinkelmeyerGetty Images

Wie Sophie Turner zegt, denkt meteen aan Sansa Stark uit Game of Thrones. Hoewel de immens populaire serie de kickstart van haar professionele filmcarrière betekende, zag de actrice haar auditie echter als niets meer dan een grap.

Auditie

"Mijn vrienden en ik dachten dat het wel leuk was om te doen, gewoon als grap. Ik heb mijn ouders toentertijd ook niet verteld dat ik auditie had gedaan. Ze kwamen er bij toeval achter", vertelt de Britse in een nieuw interview. "Ik had nooit verwacht dat ze mij terug zouden bellen."

Paniek

Toen haar moeder er vervolgens achter kwam dat de producers met Sophie in zee wilden, raakte ze in paniek. "Ze belde mijn vader en zei: ik weet niet of we dit aankunnen. Maar hij reageerde op zijn beurt heel coulant: dit is wat ze haar hele leven al wil. Je moet het haar laten proberen."

In mei was het na acht seizoenen gedaan met Game of Thrones. De serie was ruim acht jaar te zien en het was één van de duurste series uit de televisiegeschiedenis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs