Net binnen: zo heet het zoontje van Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Jorik maakt de naam op Instagram bekend

kleine-kind-lio
Marc de Groot

Op 7th Sunday Festival vertelde Lil' Kleine dat hij en Jaimie Vaes trotse ouders zijn geworden van een zoontje. Op de naam moesten we nog even wachten, maar die is nu ook éindelijk bekend.

Lil' Kleine

Eerder verklapte Jaimie in een lange Instagrampost al dat de voornaam begint met de letter L. Nu maakt Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, de naam officieel bekend. Oké, we houden je niet langer in spanning, de Kleine-telg heet: Lío Zion Vaes Scholten.
Zwangerschap
Eind december maakte het koppel de zwangerschap bekend. In een interview met het blad Vrouw vertelt Jaimie dat ze zich tijdens de eerste maanden niet zo goed voelde: "Ik heb me in de eerste helft van mijn zwangerschap echt minder happy gevoeld. Onzeker ook. Over mijn uiterlijk bijvoorbeeld, en of ik het allemaal wel goed deed. Of Jorik me nog wel aantrekkelijk vond, dat soort dingen. Ik wist dat het de zwangere 'ik' was die sprak, maar toch kon ik die donkere gedachtes maar niet loslaten. Ik besprak het met vriendinnen die ook kinderen hebben en toen bleek dit echt te komen door zwangerschapshormonen."
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs