Ariana Grande maakt zich hard tegen de abortuswet

Ze doneert een megagroot bedrag

Ariana-grande-abortus
Kevin WinterGetty Images

Al veel celebrities hebben zich uitgesproken over de omstreden abortuswet in Amerika. Ook Ariana Grande maakt zich deze week hard en doneert een megabedrag aan het goede doel.

Ariana Grande

In verschillende staten in Amerika zijn de abortuswetten de laatste maanden een stuk strenger geworden. Ariana trad vorige week op in Atlanta en doneert, als statement, de gehele opbrengst aan Planned Parenthood. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People gaat het om een bedrag van €220.500. Ariana heeft zelf (nog) niet op het nieuws gereageerd.

Goede doel
De 25-jarige zangeres is niet de enige artiest die geld ophaalt voor het goede doel. Eerder schreven we al dat ook Miley Cyrus hard aan het werk is. Samen met Marc Jacob heeft de zangeres truien ontworpen, waarvan de gehele opbrengst ook naar Plannend Parenthood gaat. De Amerikaanse organisatie levert gezondheidszorg aan vrouwen. Daarnaast focussen ze zich op zwangere vrouwen, geven ze seksuele voorlichting en maken ze zich hard voor de uitbreiding van de abortuswet.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs