Prins Harry was nog aan het daten toen hij Meghan Markle ontmoette

En wel met een model

prins-harry-meghan-markle-daten
Chris JacksonGetty Images

Prins Harry en Meghan Markle ontmoetten elkaar op een blind date in 2016. Inmiddels is het stel meer dan een jaar getrouwd en erg gelukkig samen. Maar het had niet veel gescheeld of het was anders gelopen; volgens een bron was Harry ook aan het daten met een andere vrouw.

Harry en Meghan

Royalty journalist Angela Levin heeft haar nieuwe boek 'Harry: Conversations with the Prince' gepubliceerd. Volgens haar verhaal was Harry al aan het daten met model Sarah Ann Macklin toen hij op blind date ging met Meghan. Sarah en Harry zouden elkaar op een exclusief feestje hebben ontmoet en wisselden meteen nummers uit. Heel serieus werd het niet en ook van een echte relatie was (nog) geen sprake. "Het was een fling," schrijft Angela.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sarah
Sarah heeft shows gelopen voor Burberry, Dolce & Gabbana en Ralph Lauren. Inmiddels is de 29-jarige Brit diëtiste bij een exclusieve kliniek in Londen.

Boek
Niet alleen de date geschiedenis van de prins staat centraal in het boek, ook over zijn rebelse leven is veel geschreven. "Het boek laat de echte man achter de camera zien. Het verhaal duikt in zijn moeilijke jeugd en het effect van het verliezen van zijn moeder, Diana, prinses van Wales, op zo'n jonge leeftijd."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs