Prins Harry en Meghan Markle delen nieuwe foto van baby Archie

Het stel deelt de foto ter ere van prins Harry's eerste Vaderdag

meghan-harry-archie-foto-nieuw
WPA PoolGetty Images

Het is vandaag prins Harry's eerste Vaderdag en die kans heeft het Britse koningshuis aangegrepen om een nieuwe foto van de pasgeboren baby Archie te delen.

Eerste duidelijke foto van baby Archie

Op de foto zien we het jongetje in de armen van zijn vader. "Een zeer bijzondere eerste Vaderdag voor de hertog van Sussex", staat er in het bijschrift. Het internet is – zoals verwacht – dolenthousiast over de nieuwe foto. "Wat een schatje", klinkt het in de reacties.

Geboorte royal baby
De hertogin van Sussex
beviel vorige maand van haar eerste zoon Archie. The royal couple deelde eerder al twee foto's van hun pasgeboren zoon, de eerste keer tijdens een officieel persmoment en de tweede keer op Instagram. Toen zagen we slechts een glimp van de baby. Op de foto die prins Harry en Meghan Markle nu delen zien we baby Archie voor het eerst duidelijk.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zwangerschapsverlof
Vorige week verscheen Meghan Markle voor het eerst weer in het openbaar na de bevalling. Haar zwangerschapsverlof zat er eigenlijk nog niet op, maar toch was ze aanwezig bij Trooping the Colour, de jaarlijkse ceremonie die wordt georganiseerd ter gelegenheid van de verjaardag van Queen Elizabeth.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs