Gaby Blaaser open over Temptation-verleider Jaimy en plastische chirurgie

Gaby helpt alle roddels over haar de wereld uit

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de nieuwste aflevering van het YouTube-programma Gossip van Anna Nooshin, waarin ze samen met haar gasten roddels over hen bevestigt of ontkracht, is Gaby Blaaser te gast. In de video vertelt de actrice – Gaby speelde onder meer in GTST, Onderweg naar Morgen en SpangaS – en inmiddels ook Instagram-influencer openhartig over Temptation-verleider Jaimy Dorenbosch. Ook geeft ze antwoord op de vraag of en wat ze allemaal aan zichzelf heeft laten doen.

Gaby Blaaser over Temptation-verleider Jaimy

Maar Anna Nooshin start natuurlijk met de liefde, want daar kreeg ze ontzettend veel vragen over van haar kijkers. "De meeste mensen zeiden: de relatie met Jaimy van Temptation Island was alleen maar voor de aandacht en de fame." Gaby legt uit dat ze Jaimy al via via kende, en dat hij op het goede moment daar was toen het uit ging met haar ex. Pas toen de twee al met elkaar omgingen, vertelde Jaimy dat hij meedeed aan Temptation. "Ik dacht van: dit wil ik juist helemaal niet in mijn leven." Het was dus echt niet voor de fame, vertelt ze. Ook bevestigt ze wederom wat ze al eerder vertelde in 6 Inside, namelijk dat het niet echt een relatie was, maar dat ze "het meer heel leuk met elkaar hadden".

Plastische chirurgie
Ook het topic plastische chirurgie komt aan bod. Zo luidt de roddel dat Gaby haar hele gezicht en lichaam zou hebben laten verbouwen. Dat ontkracht Gaby meteen. "Ik vind het wel een compliment, want alles is dus echt. Maar ik sluit het niet uit." Wel heeft ze ooit haar lippen laten opspuiten, geeft ze toe, maar niet elke twee weken, zoals velen denken. "Weet je wat het leuke is? Met lipliner kun je zoveel doen. Ik teken altijd iets om mijn lippen heen." Stiekem moet ze wel een beetje lachen om de roddel, waarvan Anna denkt dat-ie tot stand is gekomen door haar Instagramfoto's. Daarover zegt Gaby: "Ik hou gewoon van sexy foto's." En het werkt, geeft ze toe, want sindsdien groeit het aantal volgers dat ze heeft enorm hard.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs