Bella Thorne deelt naaktfoto's om hacker voor te zijn

“Jij hebt geen controle over mijn leven en dat zul je nooit hebben.”

bella-thorne-naaktfoto-twitter-hacker
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Bella Thorne laat op Twitter weten slachtoffer te zijn van een hacker. Iemand hackte haar bestanden en dreigde naaktfoto's van de celeb online te zetten. De zangeres besluit de crimineel geen macht te geven en zet de foto's zélf online.

Hacker dreigt met naaktfoto's

De Famous in Love-actrice deelt de foto's die de hacker online dreigde te zetten, de berichten die hij haar stuurde en een lange notitie. “Zoals jullie allemaal weten ben ik gisteren gehackt. De afgelopen 24 uur ben ik bedreigd met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me vies en bekeken. Iemand heeft iets van mij afgenomen, waarvan ik wilde dat slechts één speciaal iemand het zou zien. Hij heeft me verschillende naaktfoto’s van andere celebs gestuurd. Hij stopt niet, hij gaat maar door.”

Neem de macht terug
Bella gaat verder: “Ik heb te lang een man keer op keer misbruik van me laten maken. Ik ben het zat. Ik plaats deze foto’s omdat het mijn beslissing is. Dat kun je me niet meer afnemen. Ik slaap vannacht beter omdat ik weet dat ik mijn macht terug heb gepakt. Jij hebt geen controle over mijn leven en dat zul je nooit hebben.”

FBI
“Hier zijn de foto’s waarmee hij me bedreigd heeft. Met andere woorden: hier zijn mijn borsten. Dus fuck you. De afgelopen 24 uur heb ik gehuild in plaats van mijn boeklancering te vieren. O ja, de FBI staat binnenkort voor je deur.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs