Zijn Channah en Quentin van Temptation Island VIPS uit elkaar?

Er is in ieder geval een hoop drama

channah-quentin-koppel-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS is nog niet eens op de buis, of de drama vliegt je al om de oren. En dan vooral aan het adres van ex-Ex On The Beach-deelnemers Channah en Quentin (voor het geval je het nog niet wist: ze verwachten samen een kindje). Het lijkt niet zo goed te gaan tussen de ouders in spe. Iets met een video, een verleidster en ruzie op Instagram..

Video met Quentin en Lie

Er is een video opgedoken van Quentin die in een club is met Temptation Island VIPS-verleidster Lie (die toevallig ook meedeed aan Ex On The Beach). In het filmpje steek Lie haar tong uit naar de camera en likt Quentin haar speels over haar wang.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Als een doorsnee Nederlander dit zou doen, is er weinig aan de hand. Doet een semi-bekende Nederlander dit, dan zijn de rapen gaar. Team Tempa pakt het item op en geeft een symbolisch startsein voor een online internetgevecht tussen de betrokken partijen. Uiteraard.

Channah en Lie
Channah deelt screenshots van haar WhatsApp-gesprekken met Lie. Ze confronteert de verleidster met het filmpje. “Jammer dat je niet te vertrouwen bent. Had je anders ingeschat,” aldus Channah. Lie reageert: “Ik zat enkel naast Quentin om te vragen hoe het met hem en met jou ging! Hij zei wel dat jullie niet meer samen waren, maar no way dat ik wat met hem gedaan heb!!”

Screenshots
Dat Channah en Quentin uit elkaar zijn, is blijkbaar nieuws voor Channah zelf. Bij de screenshot schrijft moeder to be cynisch “Niet meer samen Q?” Iets later in het WhatsApp-gesprek biedt Lie haar excuses aan. “Sorry als ik je gekwetst heb Channah. Is nooit mijn bedoeling geweest. Ik zou nooit wat met Quentin doen, puur om jou.”

Uit elkaar of niet?
Channah zit duidelijk al helemaal in haar ouderrol. Ze speelt de eeuwenoude ik-ben-niet-boos-ik-ben-teleurgesteld kaart en ontkent dat zij en Quentin uit elkaar zijn: “We zijn wel samen. En daarbij het gaat mij erom dat het me te ver gaat. Ik ben niet boos. Vind het gewoon jammer! Verder is er niks aan de hand.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Video, welke video?
Quentin probeert zich ondertussen te onttrekken uit de gehele situatie. Zijn advies? “Ga naar buiten, eet een lekker ijsje. Het is mooi weer.” Channah ruziet nog even door met Lie's vriendinnen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs