Dit was Kylie Jenners reactie op het Jordyn-Tristan schandaal

'Ik ben bang voor je,' aldus Kylie

kylie-jenner-jordyn-woods-tristan-thompson-schandaal
ChesnotGetty Images

Het Jordyn Woods-Tristan Thompson schandaal is al veelbesproken. Jordyn zelf heeft gereageerd, Khloé Kardashian heeft haar zegje gedaan, zelfs Kris Jenner is aan het woord geweest. Bij wie het behoorlijk stil blijft, is Kylie Jenner. Niet zo gek, aangezien ze de zus van Khloé, maar ook de (voormalige?) beste vriendin van Jordyn is. In een nieuwe video vertelt Kylie wat haar eerste reactie was op Jordyns verraad.

Keeping Up With The Kardashians teaser

In een nieuwe teaser van de volgende Keeping Up With The Kardashians-aflevering (die aanstaande zondag uitkomt en die wij so-wie-so gaan kijken) bespreken Kylie, Khloé en Kim Kardashian de gebeurtenis.

Khloés reactie
"We wisten allemaal waar Tristan toe in staat was," begint Khloé. "Kijk wat hij deed toen ik negen maanden zwanger was. Ik wist wie hij was. Ik had in geen miljoen jaar gedacht dat zij zo was."

Bang voor Jordyn
"Ik belde haar op en ze zei niet echt iets. Ze huilde de hele tijd," vertelt Kylie. "Ik vertelde haar: 'Ik ben nu gewoon bang voor je. Dat je in staat bent om de volgende ochtend wakker te worden met een lach op je gezicht.'"

Kylie gaat verder: "Toen heb ik haar verteld waar wij het over hebben gehad. Ik zei: 'Je dacht niet aan True, niet aan Khloé, of mij, maar zelfs niet aan jezelf. Kijk wat je gedaan hebt. Je kunt doen wat je wil, maar als het gevolgen heeft voor mijn familie en mij, dan is het een probleem."

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs