Dit is de beroemde ex-vriend van Love Islands Chey

Chey legt uit waarom ze het geheim wilde houden

love-island-chey-formule-1-kampioen-lewis-hamilton
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Deze week lijkt wel Chey-week. De 24-jarige Cheyenne Ciani mag Love Island dan wel verlaten hebben, ze staat de afgelopen dagen constant in de spotlights. Toen ze de villa verliet met knallende ruzie, bijvoorbeeld. Of toen ze eindelijk onthulde wat er tussen haar en Denzel in Los Angeles is voorgevallen. Ik heb nu nog een nieuwtje voor je: de naam van haar beroemde ex-vriend.

Chey's ex-vriend de Formule 1-kampioen

Oké, we moeten eventjes terug: in één van de eerste afleveringen van Love Island onthulde Chey dat ze een bekende ex had, maar ze wilde niet zeggen wie. De enige hint die ze verder nog gaf, was dat hij "heel snel is op de weg." De slimmeriken onder ons hadden meteen door dat het om een professionele coureur gaat. Wat blijkt nu? Het gaat niet zomaar om een Formule 1-racer, maar om de huidige wereldkampioen, Lewis Hamilton.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Privé
Chey houdt haar voormalige relatie met de Engelse coureur liever privé. Aan De Telegraaf vertelt ze waarom. "Het is niet dat ik zijn naam niet wilde zeggen, maar ik wilde niet dat de andere Islanders een bepaald beeld van me zouden krijgen," aldus Chey. "Ik kwam daar net als iedereen om de liefde te vinden. Dan is het vervelend als het over dingen moet gaan die al achter ons liggen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs