Bella Thorne deelt opmerkelijke skincare tip

Geen dure crèmes, huidbehandelingen of nieuwe producten

bella-thorne-skincare
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

De afgelopen week was een heftige voor Bella Thorne. Ze werd gechanteerd met haar naaktfoto's en daarna veroordeeld door Whoopi Goldberg. Ondanks alles heeft ze gelukkig ook nog tijd voor leuke dingen; voor Vogue neemt Bella een tutorial op, waarin ze een hele bijzondere skincare tip geeft.

Bella Thorne

In de video legt de 21-jarige actrice precies uit hoe ze haar make-up, haar én huidverzorging doet. En tijdens die routine geeft ze een interessante tip. "Ik was mijn gezicht 's morgens niet meer, omdat het over-wassen van je gezicht bestaat. Toen ik erge acne had, was dat een van de dingen die mij hielp," vertelt Bella. "Niet dat ik zeg dat jullie je gezicht niet moeten wassen; voor mij heeft het gewoon gewerkt." Geen dure crèmes, huidbehandelingen of nieuwe producten dus, maar gewoon het minder vaak wassen van haar gezicht heeft geholpen.

Bekijk de hele tutorial hieronder:

Haarroutine
Dit is niet de eerste keer dat Bella een beautytip met ons deelt. Eerder liet ze al weten dat ze vaak bier gebruikt om haar kapsel blonder te maken. "Voor mijn volgende film moet mijn haar honingblond zijn. Dit scheelt me een tripje naar de kapsalon," vertelt ze in een Instagramvideo.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs