Foto's: Katja Schuurman getrouwd in bohemian stijl

Op blote voeten poseerde ze voor de pers

Presentatrice Katja Schuurman (44) is getrouwd met chef-kok Freek van Noortwijk (30). De twee trouwden officieel vrijdag al, maar poseerden gisteren voor de pers in Flevoland. Zij in een jurk met diepe decolleté, hoge split, en bloemenkrans in haar haren, hij in een licht perzikkleurig pak, beiden op blote voeten.

Katja Schuurman getrouwd

De exacte plek waar Katja en Freek trouwden, is onbekend. Maar voor de foto's poseerden zij in de natuur in Flevoland, omringd door groen, onder een met bloemen versierde trouwboog. De jurk die Katja draagt, zocht ze uit tijdens de opnames van het TLC-programma Say Yes to the Dress. En in plaats van ringen, wisselden Katja en Freek armbanden uit.

Bruiloft
In eerste interview met Shownieuws laat Katja weten met volle teugen te genieten van het weekend samen met familie en vrienden. "We zijn het hele weekend aan het feesten met alle mensen die we liefhebben. Het is zo liefdevol. Ik heb de hele avond staan kletsen en dansen met iedereen." Ook laat ze weten dat haar dochter Sammie (9) getuige van het huwelijk was. "Dat vond ik wel heel belangrijk, dat zij onze liefde kon onderschrijven."

Verloofd
Katja en Freek maakten hun relatie bekend in 2015, en verloofden zich in 2016. Katja trouwde dit weekend voor de tweede keer. In 2015 scheidde ze van acteur Thijs Römer, die ook op de bruiloft aanwezig was. Met hem kreeg ze dochter Sammie. Katja en Thijs zouden naar eigen zeggen als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs