Gespot front row: Kate Moss neemt dochter (16) mee naar Dior-show

De twee arriveerden hand in hand

Kate Moss
Dominique CharriauGetty Images

Kate Moss (45) was vrijdag aanwezig bij de mannenshow van Dior, waar de voorjaarscollectie van 2020 werd getoond. Maar het topmodel was daar niet alleen. Ze had een bijzondere plus one meegenomen: haar dochter Lila Moss (16).

Celebrity Sightings : Paris Fashion Week - Menswear Spring/Summer 2020 : Day Four
Claudio LaveniaGetty Images

Kate Moss en dochter Lila Moss

De twee arriveerden hand in hand en poseerden nog even voor de pers voordat ze plaats namen op de eerste rij. Kate Moss droeg een grijze, zijden blouse op een pantalon met daaronder zwarte hakken. Haar dochter bracht met haar look een hommage aan het modehuis. Zo verscheen ze aan de zijde van haar moeder in een witte mini-jurk met daarop de naam van het modehuis gedrukt in kranten-print. Daarbij droeg ze een rood tasje en zwarte laarsjes met een hak.

Kate Moss en Lila Moss
Dominique CharriauGetty Images
Kate Moss en Lila Moss
Bertrand Rindoff PetroffGetty Images
Kate Moss en Lila Moss
Bertrand Rindoff PetroffGetty Images

In de voetsporen van haar moeder
De 16-jarige Lila Grace Moss-Hack is de dochter van Kate Moss en Jefferson Hack. Al enige tijd is duidelijk dat de tiener haar moeder achterna gaat. Zo werd ze vorig jaar al benoemd tot het gezicht van de beauty-lijn van Marc Jacobs.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs