Meghan en Harry onthullen details over de royal bruiloft

Harry moest goedkeuring vragen voor zijn outfit

harry-meghan-bruiloft
WPA PoolGetty Images

Hoewel de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry er een was om bij weg te dromen, zijn er heel wat keuzes en stressmomenten aan vooraf gegaan. In een nieuw interview vertelt het koppel over dé grote dag.

Meghan en Harry

In The Palace of Holyroodhouse in Schotland is een expositie over het koninklijke paar geopend. Speciaal voor de audiotour vertellen de twee meer details over dé dag. Zo vertelt Harry dat hij goedkeuring moest krijgen van Queen Elizabeth voor zijn outfit: "Ik koos de japon jas als uniform, met toestemming van mijn oma, omdat ik denk dat het een van de mooiste Household Cavalry-uniformen is, het is een van mijn favorieten, en ik had het geluk dat ik dat op de dag kon dragen."

Bruidsmeisjes
Ook de bruidsmeisjes komen aan bod. Hoogstwaarschijnlijk was het een droom van vele Britse kinderen aanwezig te zijn op de royal wedding. Uiteindelijk werden er tien bruidsjongens en -meisjes gekozen, wat volgens Meghan best een risico was: "Iedereen zei dat het onmogelijk was ze allemaal onder controle te houden, maar het is gelukt. Het was een wonder."

Tentoonstelling
In het museum staan onder andere foto's tentoon, maar ook de bruidsjurk van Meghan, haar tiara en hakken, de outfits van prins George en prinses Charlotte en een replica van Harry's pak zijn te bewonderen. Benieuwd naar de items en audiotour? De tentoonstelling is nog tot eind oktober te zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs