Shawn Mendes plaatst emotioneel bericht over pestverleden

"Ik voelde me echt vreselijk"

shawn-mendes
Gregg DeGuireGetty Images

Uitverkochte concerten, veel hits en miljoenen volgers; de carrière van Shawn Mendes gaat al een lange tijd lekker. Helaas is dat niet altijd zo geweest. Op Instagram vertelt de zanger hoe hij vroeger werd gepest om zijn zangtalent.

Shawn Mendes

De 20-jarige Canadees plaatst vier foto's op zijn account. "Ik moet denken aan mijn tijd in de 3e klas. De dag dat ik een van mijn eerste covers op YouTube plaatste," begint Shawn. "Toen liep ik op school door de gang langs een groep met oudere jongens die 'zing voor me, Shawn, zing voor me' schreeuwden. Daardoor voelde ik me op een bepaalde manier echt vreselijk. Ik voelde me niet serieus genomen, alsof dat wat ik deed stom en verkeerd was."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Steun
Gelukkig kreeg Shawn veel steun van zijn omgeving: "Ik had de beste vrienden en ouders die je je kunt voorstellen. Wat er ook gebeurde, ze lieten me nooit stoppen te doen met wat ik graag wilde doen enkel omdat iemand anders dacht dat het stom was." Met zijn emotionele post wil hij anderen inspireren: "Ik weet dat het niet makkelijk is en ik vraag je niet om van de ene op de andere dag je leven te veranderen, maar ik wil dat je weet dat hoe oud je ook bent, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, je het verdient om je hart te volgen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs