Camila Cabello is klaar met de haat op Instagram

"Het staat niet voor de waarden die ik belangrijk vind"

camila-cabello-haters
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Camila Cabello heeft miljoenen volgers op Instagram, krijgt duizenden likes en wordt overspoeld met comments. Maar helaas komt er ook af en toe een haatreactie voorbij. In haar story roept ze fans op om hier mee te stoppen.

Camila Cabello

Niet alleen krijgt de Havana-zangeres zelf negatieve berichten, maar ook de personen van wie ze houdt worden overladen. En daar heeft ze genoeg van. "Aan mijn fans, als jullie echt van mij houden, stop dan asjeblieft met het sturen van haat naar mensen van wie ik hou. Dat jullie zulke berichtjes versturen doet me enorm veel pijn. Het is onnodig en de pijn stapelt zich alleen maar op. Er zit een echt persoon achter degene naar wie jullie tweeten. Hen te spammen met hatelijke, ongevoelige teksten is niet grappig en staan niet voor de waarden die ik belangrijk vind," schrijft Camila.

camila-cabello
camila_cabelloInstagram

Ex
Naar verluidt is de relatie tussen Camila en relatiecoach Matthew Hussey een aantal dagen geleden uitgegaan. Ondanks dat de 22-jarige Cubaanse niet vertelt over wie ze het heeft op Instagram, denken veel fans dat het om Matthew gaat.

Shawn
Inmiddels gaan er ook geruchten dat Camila nu een relatie heeft met Shawn Mendes, nadat de twee een steamy videoclip plaatsen voor hun nummer Señorita. Zelf hebben ze nog niet gereageerd. To be continued?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs