Tristan Thompson wijdt lange Instagrampost aan Khloé Kardashian

Hij breekt de stilte rondom zijn ex

tristan-thompson-khloe-kardashian
Jerritt ClarkGetty Images

Hoewel het hele Tristan-Jordyn-Khloé schandaal zo'n vijf maanden geleden plaatsvond, raken we er nog steeds niet over uitgepraat. In de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians wordt het hele voorval opnieuw beleefd.

Tristan Thompson laat zich nu voor het eerst publiekelijk uit over zijn ex Khloé Kardashian. Hij rept met geen woord over de hele vreemdgaan-kwestie. In plaats daarvan wenst de professionele basketbalspeler Khloé een fijne verjaardag.

Tristan Thompson feliciteert Khloé Kardashian

Tristan plaatst een foto van Khloé en hun dochter True op Instagram. Daaronder schrijft hij een - we kunnen er geen ander woord voor gebruiken - lieve tekst over zijn ex, nadat hij haar feliciteert:

"Je bent het mooiste mens dat ik ooit heb ontmoet, van binnen en van buiten. Bedankt dat je een geweldige moeder bent voor onze prinses True. Ze is gezegend dat ze kan opkijken tegen iemand zoals jij. Ik wens je niets dan meer succes en stuur positiviteit jouw kant op. Geniet van je dag Koko."

Oke, didn't see that one coming. Tristan noemt Khloé zelfs bij haar bijnaam Koko. Het wordt nog interessanter: Khloé Kardashian liket de post. Betekent dit dat de strijdbijl tussen Khloé en Tristan begraven is?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs