Justin Bieber en Taylor Swift liggen in de clinch

Cara Delevingne kiest duidelijk een kant

justin-bieber-taylor-swift
Getty Images

Taylor Swift mag haar jarenlange ruzie met Katy Perry dan wel hebben bijgelegd, ze ligt nu in de clinch met een andere celeb. Justin Bieber laat zich op Instagram uit over de zangeres. Hij neemt het op voor zijn manager Scooter Braun, op wie Taylor eerder kritiek uitte. Volg je het nog? Geen zorgen, we leggen het uit.

De Taylor Swift - Justin Bieber - Scooter Braun ruzie

Het begon afgelopen zondag bij Taylor Swift, die een uitgebreid bericht op Tumblr plaatste. Scooter Braun (manager van onder anderen Justin Bieber en Kanye West) kocht het platenlabel Big Machine Record. Daarmee is hij de eigenaar van alle muziek die Taylor tot nu toe heeft gemaakt.

Pester
"Ik hoorde hier pas van toen de rest van de wereld het ook hoorde," vertelt Taylor. Dit is voor haar "de worst case scenario," omdat ze zich al jarenlang getreiterd voelt door Scooter. "Ik moest meteen denken aan zijn volhardende, manipulatieve getreiter dat ik al jaren meemaak. Bijvoorbeeld toen Kim Kardashian een illegaal opgenomen telefoonsprek publiekelijk maakte en Scooter twee van zijn cliënten opjutte om mij er online over te pesten."

"Scooter heeft me mijn levenswerk afgenomen, waarvan ik nooit de kans heb gekregen het zelf te kopen," aldus de 29-jarige Taylor. "Mijn muzikale erfgoed ligt nu in de handen van degene die heeft geprobeerd dat af te breken."

Justins reactie
Justin Bieber reageert in een uitgebreide Instagrampost op Taylors bericht. Hij maakt eerst zijn excuses voor een reactie die hij jaren geleden op Instagram plaatste ten koste van Taylor Swift. "Ik dacht toen dat dit grappig was, maar besef nu dat het walgelijk en ongevoelig was."

Vervolgens zet hij de tegenaanval in. "Dat jij dit op social media zet en ervoor zorgt dat mensen Scooter haten is niet eerlijk," zegt hij. "Het komt op mij over alsof je sympathie wil. Je wist toen je dit plaatste dat fans Scooter zouden pesten." Hailey Bieber valt haar man bij en reageert "Gentleman" onder zijn post.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een derde partij
Daar blijft het niet bij. Cara Delevingne mengt zich ook in de discussie en neemt het op voor Taylor. Ze reageert op Justin en Hailey: "Gentleman? Jullie zullen je wel vervelen," begint ze. "Ik wou dat je minder tijd besteedde aan het opkomen voor mannen en meer tijd aan het proberen te begrijpen van vrouwen en het respecteren van hun geldige redenen."

"Ik geloof dat je niet helemaal doorhebt hoe je je excuses aan moet bieden. Het probleem dat Taylor hier aanhaalt is veel groter dan een foto en dat weet je. Zoals je al zei, je hebt haar al jaren niet meer gesproken. Dat betekent dat je de situatie niet begrijpt. Ik begrijp het wel. Neem een stapje terug en leer hiervan. We zouden allemaal aan dezelfde kant moeten staan."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs