Kylie Jenners dochter Stormi heeft eerste tijdschriftcover te pakken

En dat op 1-jarige leeftijd

stormi-webster-kylie-jenner
Pierre SuuGetty Images

Toen wij één jaar oud waren, hielden we ons nog vooral bezig met kruipen, duimen en moedermelk (of babyvoeding uit een potje, uiteraard). De 1-jarige Stormi Webster heeft andere prioriteiten. Ze staat op de cover van Harper's Bazaar Arabia, samen met haar moeder Kylie Jenner en oma Kris Jenner.

Stormi, Kylie en Kris Jenner in Harper's Bazaar Arabia

Kylie deelt de cover op Instagram. "Deze is voor sterker vrouwen! Dat we ze mogen kennen, mogen zijn en mogen opvoeden," schrijft ze eronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Moeder zijn
Harper's Bazaar spreekt Kylie over hoe het is om moeder te zijn. “Toen ik moeder werd, veranderde mijn perspectief op het leven compleet. En hoe ik naar mijn eigen moeder kijk en alles waardeer dat ze voor me heeft gedaan,” vertelt ze. “Ik begrijp nu wat ze voor me voelt, op welke manier ze van me houdt en hoe sterk haar liefde voor haar kinderen is - ik ben net zo geobsedeerd met Stormi.”

Omgaan met stress
Ook vertelt de Instagram-ster wat ze doet wanneer het haar allemaal even te veel wordt. “Ik ben zeker gemaakt voor wat ik doe, maar er zijn ook momenten waarop ik gestrest raak. Dan neem ik een week vrij en spendeer ik meer tijd met Stormi. Of ik ga een paar dagen weg,” aldus Kylie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs