Shay Mitchell deelt bijzondere skincare hack

En de rest van haar huidverzorgingsroutine

shay-mitchell-skincare
Theo WargoGetty Images

Shay Mitchell staat bekend om haar mooie make-up, experimentele looks en egale huid. Hoe ze het doet? In een nieuwe interview geeft ze ons een tipje van de sluier.

Shay Mitchell
De zwangere Pretty Little Liars-actrice vertelt in een nieuw interview met het tijdschrift Allure haar skincare routine: "Ik haal mijn make-up eraf met micellairwater. Daarna is een oogcrème echt een must. Er is niks vervelenders dan een droge huid rondom je ogen. En als ik dan echt een spa-dagje thuis heb, stoom ik ook mijn gezicht. Ik vul een grote kom met heet water en voeg etherische oliën met bijvoorbeeld lavendelgeur toe. Als ik 's ochtends een beetje wakker wil worden gebruik ik citrusolie."

Wakker worden
Maar dat is niet alles, Shay heeft ook een hack voor als ze 's avonds laat op de foto moet: "Als ik 's avonds een fotoshoot heb, waardoor ik nog iets meer wakker moet worden, leg ik mijn gezicht in een kom met ijswater. Dat werkt echt goed om je huid te 'depuffen'."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs