Karlie Kloss onthult de reden achter haar vertrek bij Victoria's Secret

"Ik was bang om mijn baan of positie te verliezen als ik iets zou weigeren."

karlie-kloss
Tim P. WhitbyGetty Images

Het lingeriemerk Victoria's Secret ligt de laatste tijd erg onder vuur. Ondanks dat veel merken werken aan diversiteit en inclusiviteit, lijken die termen niet in Victoria's woordenboek te staan. Voormalige Angel Karlie Kloss heeft zich uitgesproken over dit onderwerp.

Karlie Kloss

In 2015 borg Karlie haar vleugels in de kast op en focuste ze zich op haar studie Feministische Theorie. In 2017 maakte ze een comeback, maar niet veel later kondigde ze aan definitief te stoppen met de beroemdste lingerieshow ter wereld. In een nieuw interview met de Britse Vogue vertelt ze nu precies waarom.

"Het merk reflecteert niet wie ik ben en het is ook niet de boodschap die ik wil uitsturen naar jonge vrouwen over schoonheid," vertelt het 26-jarige model. "Ik denk dat dat een cruciaal keerpunt was voor mij als feminist: om mijn eigen keuzes te maken en zelf te bepalen welke boodschap ik wil overbrengen. Door te kiezen met welke bedrijven ik wel en niet samenwerk en welk beeld ik van mezelf neerzet en naar buiten breng." Amen, Karlie, amen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Carrière
Waarom Karlie niet eerder is gestopt? "Als ik terugkijk naar het begin van mijn carrière, denk ik dat ik gewoon bang was om mijn baan of positie te verliezen als ik iets zou weigeren. Maar ik heb geen baan verloren. Integendeel; hoe meer ik laat zien waar ik voor sta, hoe meer respect ik krijg. En ik heb meer respect voor mezelf gekregen," vertelt Karlie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs