Rihanna maakt belangrijk statement op Fourth of July

Met behulp van haar modemerk Fenty

rihanna-fenty-x-jurk
Dimitrios KambourisGetty Images

Heel Amerika stond gisteren in het teken van de Fourth of July. Ook verschillende celebrities vierden 'Onafhankelijkheidsdag'. Rihanna deed dat op een extra bijzondere manier. De zangeres gebruikt mode om een belangrijk politiek statement te maken.

Rihanna's 'immigrant'-shirt

De 31-jarige liep gisteren rond in een t-shirt van haar kledingmerk Fenty. Op de rug van het shirt staat in koeienletters het woord 'immigrant', terwijl op de voorkant de afkomst van het woord staat weergegeven. Het is geen toeval dat RiRi juist dit shirt draagt op 4 juli. Ze herinnert Amerika (en in het bijzonder president Donald Trump) eraan dat het immigranten zijn die de V.S. groot hebben gemaakt.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Immigranten
In een interview met The Cut vertelde Rihanna eerder al haar mening over Trumps 'America First'-politiek. “Ik ben overal een immigrant, behalve op Barbados. Ik denk dat mensen dat vaak vergeten. Maar het is belangrijk dat mensen dat weten. Als je van me houdt, onthoud dan dit: er zijn velen zoals ik. Er bestaan een miljoen Rihanna's, die allemaal als vuil behandeld worden.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs