Prins Harry houdt emotionele speech voor zijn moeder Diana

Hij betrekt zijn zoontje Archie ook erbij

harry-speech
Karwai TangGetty Images

Afgelopen week zou de overleden prinses Diana Spencer 58 jaar zijn geworden. Als eerbetoon geeft prins Harry een emotionele speech waarin hij over zijn moeder en zijn pasgeboren zoon Archie praat.

Prins Harry's speech

De 34-jarige royal was te gast bij de National Youth Mentoring Summit in Londen. De organisatie helpt jongeren in hun ontwikkeling en kreeg vroeger veel steun van Diana. Tijdens de speech vertelt Harry hoe zijn moeder een groot voorbeeld was: "Ze was voor velen een rolmodel en besefte niet welke impact ze zou hebben op zo veel levens. Ik ben trots op wat jullie hebben bereikt en ik kan vast ook spreken voor mijn moeder."

Archie
Naast zijn woorden over Lady Di, heeft Harry het ook over de kleine Archie. "Mijn zoon zal altijd zien wat ik doe, mijn gedrag imiteren en misschien zelfs ooit in mijn voetsporen treden." Ondanks dat Harry een rolmodel voor zijn zoon is, hoef je volgens hem niet per se een royal te zijn om het goede voorbeeld te geven: "Je hoeft geen prins , prinses of een publiek figuur te zijn om een rolmodel te worden. Het is zelfs nog waardevoller als je dat níet bent, want dan zal iedereen zich in jou herkennen."

Bekijk de hele speech hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs