Het internet is lyrisch over Rihanna's paspoppen voor Fenty

"Rihanna wil feminisme in alle maten vieren"

rihanna-fenty-paspoppen
Caroline McCredieGetty Images

Een aantal weken geleden lanceerde Nike nieuwe paspoppen in verschillende maten. Rihanna volgt het voorbeeld van het sportmerk en kiest voor realistischere en verschillende mannequins in haar Fenty pop-upstore.

Rihanna kiest voor nieuwe paspoppen

De New Yorkse pop-upstore van de 31-jarige zangeres is inmiddels al een paar weken open, maar nog steeds trekt de hotspot veel bezoekers én aandacht. Zo worden vooral de realistische paspoppen op Twitter uitgebreid besproken. Niet alleen size zero wordt vertegenwoordigd, maar ook een hoop andere lichaamstypes passeren de revue. Zo heeft de een wat bredere heupen en de ander vollere borsten. Veel fans vinden het fijn om hun eigen figuur bij een paspop te spotten.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Fenty
Dat het modemerk op de goede weg is, was al duidelijk. Eerder plaatste Fenty nog nieuwe foto's van een model met haar littekens duidelijk in beeld. In plaats van het weg te Photoshoppen, koos Fenty ervoor dit juist te omarmen. Dat is "Rihanna’s visie voor Fenty om feminisme in alle maten te vieren," vertelde het merk eerder aan Harper's Bazaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs