Ariana Grande vertelt openhartig over het overlijden van Mac Miller

"Ik kan mij die maanden van mijn leven niet herinneren"

ariana-grande-mac-miller
Kevin Mazur/One Love ManchesterGetty Images

Ariana Grande is vaak openhartig over het overlijden van ex-vriend Mac Miller. Zo ook in de nieuwe Amerikaanse Vogue. In een nieuw interview vertelt ze uitgebreid over wat deze traumatische ervaring met met haar gedaan heeft.

Ariana Grande over overlijden Mac Miller

Op 7 september 2018 overleed rapper Mac Miller aan een overdosis. Aan het tijdschrift vertelt Ariana dat ze weinig meer weet van die tijd: "Als ik echt eerlijk ben, kan ik mij die maanden van mijn leven niet herinneren. Ik was in die tijd zo dronken en zo verdrietig." In die zware periode werkte ze hard aan haar album Thank u, Next. "Ik weet niet meer hoe ik ben begonnen, hoe ik ben geëindigd of hoe ik ineens tien nummers heb geschreven."

Mentale gezondheid
Naast het overlijden van Mac, is Ariana ook openhartig over de aanslag tijdens haar concert in Manchester: "Ik ben trots dat we veel geld hebben kunnen ophalen voor de slachtoffers, maar aan het einde van de dag, hebben we niemand terug gebracht. We hebben gedaan wat we konden, maar uiteindelijk hebben we niks écht gedaan. Ik moet zelf nog veel verwerken en ik denk niet dat ik er ooit klaar voor ben om er over te praten."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs