Taylor Swift is de best verdienende celebrity van dit moment

Ze staat op de eerste plek bij Forbes

taylor-swift-concert
Kevin MazurGetty Images

Beyoncé zei het al: the best revenge is your paper. Het is geen geheim dat Taylor Swift het niet goed kan vinden met Kanye West en de Kardashians. Taylor zal op dit moment vast in haar handjes klappen, want ze heeft Kanye én Kylie Jenner ingehaald op de Forbes-lijst van best verdienende celebrities. Sterker nog, ze heeft iedereen ingehaald. In 2018 heeft Taylor Swift van alle beroemdheden het meeste geld verdiend.

Forbes-lijst best verdienende celebrities

Forbes brengt ieder jaar een lijst uit met de best verdienende celebs van het jaar daarvoor. De 29-jarige Taylor staat dit keer op de eerste plek, met een inkomen van 164 miljoen euro. Kylie Jenner heeft de tweede plek te pakken, met zo'n 150 miljoen euro. Kanye verdiende in 2018 ongeveer 133 miljoen euro.

Vrouwen aan de top
Allemaal ongelofelijke prestaties, natuurlijk. Maar het is extra fijn om te zien hoe twee vrouwen de hoogste plekken in de lijst hebben bemachtigd. Taylor heeft haar hoge inkomen gedeeltelijk te danken aan haar Reputation Stadium Tour. Kylie Jenner verdient een hoop met haar bedrijf Kylie Cosmetics.

Het jaar ervoor
Vorig jaar waren het nog mannen die de eerste twee plekken bemachtigden. De nummer één uit de lijst over 2017 is George Lucas, de maker en bedenker van onder andere de Star Wars-films. Runner-up was filmproducent en -regisseur Steven Spielberg. Hij staat bekend om zijn special effects in films en regisseerde de bekende film Jurrasic Park.

Op nummer drie stond Oprah Winfrey, welbekend van haar eigen talkshow (you get a car, you get a car!). Nummer vier in de 2018-lijst is Michael Jordan, voormalig professioneel basketbalspeler. En de vijfde plek ging naar de nummer twee van dit jaar: Kylie Jenner.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs