Kim Kardashian deelt zoete foto van baby Psalm

"Mijn baby Psalm is zo schattig."

kim-kardashian-psalm
Stefanie KeenanGetty Images

Psalm West is nog maar twee maanden oud en steelt nu al de show op social media. Moeder Kim Kardashian deelt een nieuwe zoete foto van haar baby op Instagram en de likes en reacties stromen binnen.

Kim Kardashian deelt foto van Psalm West

Kim plaatste eerder al een foto van haar jongste telg op Instagram. Hierop zagen we dat Psalm nú al een goed leven heeft. En ook in de nieuwe Insta post ziet de kleine influencer to be er helemaal tevreden uit. "Ik bedoel, mijn baby Psalm is zo schattig," luidt de caption.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Familie
Kim is altijd open geweest over haar familiesituatie. Zo steekt ze het niet onder stoelen of banken dat ze een groot gezin wil. In The Ellen Show vertelde ze zelfs aan Ellen DeGeneres dat ze het liefst zes kinderen opvoedt. Toch is het niet zo makkelijk voor de realityster. Kim heeft last van de aandoening 'placenta accreta'. Dit betekent dat de placenta dieper in en vaster aan de baarmoeder zit dan gewoonlijk. Om die reden is Psalm met behulp van een draagmoeder geboren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs