Spencer Pratt onthult de bizarre reden achter Heidi's cosmetische ingrepen

"Ik wou dat ik het niet had gedaan," aldus Heidi

heidi-montag-spencer-pratt-the-hills
Karwai TangGetty Images

Nineties kids kennen het verhaal van The Hills-ster Heidi Montag allemaal: een bloedmooie realityster die extreem veel cosmetische ingrepen liet doen en in één keer een heel ander (en, volgens velen, minder mooi) uiterlijk kreeg. Haar man Spencer Pratt doet nu een boekje open over Heidi's plastische ingrepen. En dan vooral over de bizarre reden erachter.

Spencer en Heidi over plastische chirurgie

De Amerikaanse Cosmopolitan spreekt de realitysterren over het gloednieuwe seizoen van The Hills: New Beginnings. "Zoiets als een 'kleine chirurgische ingreep' bestaat niet. En zoiets als '10 kleine chirurgische ingrepen' bestaat al helemaal niet," vertelt Spencer. "Die harde les hebben we geleerd."

Spijt
Of Heidi spijt heeft van haar beslissingen om zoveel aan haar uiterlijk te veranderen? "De afgelopen 12 jaar is er een hoop spijt geweest over hoe veel negativiteit het allemaal met zich meebracht," aldus Spencer. "Iedereen [op televisie] laat iets aan zichzelf doen, maar zij liegen er vervolgens over."

Kritiek op social media
Heidi werd op jonge leeftijd wereldwijd bekend door de series Laguna Beach en The Hills. Op social media kreeg de realityster vóór haar operaties al een hoop haat over zich heen. Sterker nog, volgens Spencer is dat de hoofdreden achter de plastische chirurgie.

"Heidi dacht dat mensen zouden stoppen met haar te bekritiseren als ze cosmetische ingrepen liet doen," vertelt hij. "Alles dat ze heeft laten verbouwen, kwam direct uit reacties op Us Weekly en People Magazine. Ze printte reacties van haters en trollen uit en vroeg de dokter: 'Kunnen we hier iets aan doen?'"

Bekendheid
"Iedereen is onzeker," gaat Spencer verder. "Maar het is anders als je jong bent, op televisie komt en iedereen het over je heeft. Het is bedroevend dat je naar een dokter kunt gaan en kunt zeggen: 'Dit haat ik over mezelf.' en dat hij dan zegt: 'Ik maak het wel mooier. Gratis.'"

Te jong
Heidi doet zelf nog een duit in het zakje. "Ik was veel te jong om zo'n levensveranderende beslissing te maken," vertelt ze. "Ik was heel veel met mezelf bezig. Ik denk dat ik net iets te veel in de spiegel keek. Ik wou dat ik gewacht had en deze beslissing niet zo jong had gemaakt." Heidi waarschuwt iedereen die iets aan zichzelf wil laten doen: "Plastische chirurgie is niet iets dat verheerlijkt moet worden. Neem het serieus."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs