Billie Eilish en Justin Bieber maken nieuwe versie 'Bad Guy'

"Omg, alles is mogelijk"

billie-eilish
Emma McIntyreGetty Images

De droom van Billie Eilish is werkelijkheid geworden. De 17-jarige Amerikaan heeft samen met haar idool Justin Bieber een nieuwe versie van de hit Bad Guy mogen produceren. Het eindresultaat staat hier al op repeat.

Billie Eilish en Justin Bieber

"Omg, alles is mogelijk," schrijft Billie op Instagram. De Amerikaan plaatst een throwback foto waarop ze in een roze regenboogjurkje poseert in haar slaapkamer vol Justin Bieber posters. "Bad Guy ft. Justin Bieber is nu uit!" De remix van haar populaire hit staat inmiddels online en gaat nu al sky high. Zo werd de YouTube-video binnen twaalf uur al meer dan 5 miljoen keer bekeken en staat het nummer op Spotify al in meerdere hitlijsten.

Fan
Dat Billie een Belieber is, steekt ze nooit onder stoelen of banken. Zo vertelde ze aan Ellen Degeneres in The Ellen Show hoe opgewonden ze was toen hij haar gingen volgen op Instagram en mocht ze afgelopen Coachella haar idool dan ook eindelijk voor het eerst ontmoeten. Benieuwd naar het nummer van de twee sterren? Luister Bad Guy hieronder:


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs